N205 afgesloten na botsing twee personenwagens

N205 afgesloten na botsing twee personenwagens

VIJFHUIZEN - De Drie Merenweg (N205) richting Hoofddorp is donderdagavond afgesloten nadat er een ongeval heeft plaatsgevonden bij Vijfhuizen. Rond tien uur ging het mis ter hoogte van de Stelling. Twee personenwagens kwamen hard met elkaar in botsing en een van de wagens kwam tegen een verkeerslicht tot stilstand.

VIJFHUIZEN – De Drie Merenweg (N205) richting Hoofddorp is donderdagavond afgesloten nadat er een ongeval heeft plaatsgevonden bij Vijfhuizen. Rond tien uur ging het mis ter hoogte van de Stelling. Twee personenwagens kwamen hard met elkaar in botsing en een van de wagens kwam tegen een verkeerslicht tot stilstand.

Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse om hulp te bieden. De inzittenden van beide voertuigen zijn door ambulancepersoneel nagekeken, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Het gezin dat in een van de voertuigen zat is met een politiebusje opgehaald.

Door het ongeval en de bergingswerkzaamheden is de Drie Merenweg richting Hoofddorp afgesloten voor verkeer. Automobilisten moeten via Vijfhuizen omrijden. Het is nog onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Foto: Michel van Bergen