Vrouw meerdere malen gestoken in Badhoevedorp

Vrouw meerdere malen gestoken in Badhoevedorp
BADHOEVEDORP – Een vrouw is woensdag in de vroege ochtend gewond geraakt bij een steekpartij in Badhoevedorp. Ze werd meerdere keren gestoken door een man.

BADHOEVEDORP – Een 54-jarige vrouw is woensdag in de vroege ochtend gewond geraakt bij een steekpartij in Badhoevedorp. Ze werd meerdere keren gestoken door een man.

Dit gebeurde rond vier uur vermoedelijk op of in de buurt van het kruispunt van de Kamerling Onneslaan met de Keizersweg. Na het incident is de vrouw naar een woning enkele honderden meters verder gelopen in Keizersweg.

De vrouw verklaarde aan de politie dat ze die avond bezoek had gehad van een man. Het bezoek was uitgelopen op ruzie en een worsteling. Toen de man de woning wilde verlaten, griste hij nog een mobiele telefoon mee. De vrouw liep er achteraan en probeerde te voorkomen dat de man in zijn auto stapte. Hierbij werd zij door de man met een scherp voorwerp gestoken.

De man reed vervolgens weg in zijn auto, een grijze terreinwagen.

Het slachtoffer is door ambulancepersoneel opgevangen en naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft voor het onderzoek een groot gebied rond de Keizersweg tot de Kamerling Onneslaan afgezet. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben sporen veiliggesteld.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat de dader van de steekpartij voortvluchtig is. Het gaat om een man van 1,8 meter lang met kort grijs haar en een grijzige broek.

Foto’s: Michel van Bergen

Fotoverslag